DiSC

DiSC ihmissuhde- ja vuorovaikutus valmennukset


Sepon DiSC ihmissuhde- ja vuorovaikutus valmennukset antavat paremmat valmiudet toimia tiimissä ja erilaisten ihmisten kanssa. Se voi myös avata aivan uusia näkökulmia tajuamaan omia käyttäytymismalleja. Henkilökohtaisesta raportista selviää oma profiili ja yrityksen käyttöön saadaan oma tiimiraportti. 

Esimiestyössä tiimiraportti toimii hyvänä työkaluna. DiSC:n avulla on mahdollista valmentaa esim. osaavampia myyjiä ja ohjata jokaista yksilönä. Sitä voidaan hyödyntää myös kaikissa työyhteisöissä ja tiimeissä. Se sopii hyvin toimistoihin, sairaaloihin, tuotantoon, rakentamiseen, korjaamoille, urheiluseuroille eli kaikkialle. Myös teidän yritykseenne.

Yksi Sepon valmennuksista on suunnattu henkilöille, jotka eivät toimi suoraan myyntitehtävissä mutta edustavat yritystään erilaisissa työtehtävissä asiakkaiden suuntaan. 

Myynnillistä ajattelua ei myyntityössä toimiville. Yritykselle nämä henkilöt ovat tärkeä voimavara ja sen hyödyntäminen yrityskuvan ja lisämyynnin kannalta voi olla palkitsevaa. Asentajat, ohjelmoijat, huoltohenkilöt, siistijät, asiantuntijat, tekninen tuki tai vaikkapa telakan alihankintatöissä toimivat jne.

Everything DiSC Workplace -työyhteisöprofiili on alkuperäiseen ja tutkittuun DiSC®- teoriaan pohjautuva työkalu, joka auttaa ihmisiä hahmottamaan erilaisuutta ja ymmärtämään itseään sekä toisia paremmin.


©2018 - Suomen Tiimitaidot Ky - seppo.lehtinen@tiimitaidot.fi - 045 1039 123